Kirsti Stokland

Blogg Om Kontakt Galleri Gavekort Til nettbutikk Login

Må bildene matche med sofaen?

I (går?)dagens interiør og fargetrend ser det ut som om alt matcher med alt. Forskjellige hvite og grå nyanser, kanskje noe beige og sort, på vegger, sofa, kommoder, puter og ofte også på bilder og annen pynt. I begynnelsen ble jeg litt fascinert og synes det så rent og stilig ut, men etter hvert bladde jeg bare forbi disse sidene og stoppet heller opp der det var glade farger. Det er kanskje noen som blir irriterte eller lei seg nå, men det viser bare hvor ulike vi er. ‘Smak og behag kan ikke diskuteres’, sa vi hvertfall før i tida.

Har du et bilde du er glad i, men synes det passer dårlig til f.eks. sofaen din, kan du prøve å supplere med et par puter eller en duk som tar opp hovedfargen(e) i bildet, bytt plass med annet bilde - eller la det henge og kos deg!

Stua vår har lutet tretak, noe ca hvitfarget panel og lysebrun småmønstret tapet, altså ikke så veldig sprekt. På veggene har vi imidlertid et ganske rødt bilde, et ordentlig grønt med litt sort og orange, og flere blå/brune og ulike farger. Med puter, duker eller andre pynteting kan man likevel skape en helhet i rommet/i de ulike sonene.

For meg er det ikke viktigst at alt matcher perfekt, men at jeg trives og slapper av eller henter ny energi fra fargeglade bilder og møbler/ting i huset vårt.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.