Kjenner du det kribler når du ser en artig detalj, et fint tøystykke eller flotte farger?  Kreative tanker kommer flygende og man skulle ønske at man hadde all verdens tid til utfoldelse!  Der har du meg!  Jeg er ei Mosjø-jente med sans for detaljer og glade farger.  Fotoapparatet er ofte med på tur og jeg jakter på artige motiv, for eksempel struktur i en gammel trevegg, figurer, sprekk i en murvegg eller farger i naturen.  Ofte er detaljene et bilde helt for seg selv.

Pinsen 2012 deltok jeg på kurs i bildebehandling på Skrova.  Det ble starten på min ‘karriere som billedkunstner’.  Jeg bruker Adobe Photoshop Elements som verktøy.

Selv om jeg har opprettet firma, er mine kreative aktiviteter fortsatt bare en herlig hobby.  Vanlig lønn får jeg som økonomirådgiver i Helgelandssykehuset.

Kirsti Stokland

Kirsti Stokland

Når man skal kjøpe et bilde kan det være vanskelig å finne akkurat det rette,  bildet som gir deg en god følelse, ny energi, glede, lun stemning eller indre mening.  Siden dette varierer fra person til person er det dobbelt utfordrende å være to (eller flere) som skal bli enige om det beste bildet.

Med nettsida mi ønsker jeg å gi deg muligheten til å se på bilder i fred og ro, diskutere, lese historier, få tips, inspirasjon eller kanskje bli utfordret.   Jeg håper bildene treffer noe i deg!   Jeg håper også du kommer med spørsmål, innspill eller ønsker til meg.

Teknikken jeg bruker kalles fotografikk og består av egne fotografi som er bearbeidet på pc som en slags collage.  Detaljer og hele bilder er lagt lag på lag, jeg tilfører farger og noen ganger tekst eller tegning